-Sétarepülés motoros és vitorlázógéppel. Lehetõség van városnézõ sétarepülésre, és kipróbálhatja milyen érzés vitorlázógéppel 30 másodperc alatt magasabbra szállni, mint az Eiffel-torony!

                                   

 

Szabadon szárnyalni mint a madár! Vitorlázópilóta és sárkányrepülő képzés.  Téli és tavaszi időszakban indítunk elméleti tanfolyamokat, csoportokban. De van lehetőség egész évben elsajátítani a szükséges tananyagot.  Ha te is szeretnéd megtanulni a repülésnek a csodálatos formáját, akkor jelentkezz telefonon vagy e-mail címen. Bővebb információt a pilótaképzés menüben találsz

   

 

-Légifotózás. Légifényképeket készítünk bármirõl amírõl óhajtja, sõt videofelvételt készíthetünk kedvenc házáról, taváról, focicsapatáról meccs közben. Ne hagyja ki!

                                            

 

- légireklám (transzparensvontatás és röpcédulaszórás.  Mit érezhet az  a menyasszony kinek nyakába virágszirmok hullnak a levegőből??)

                    

 

 

-Repülõgép bérlése, tárolása: Ha rendelkezik szakszolgálati engedéllyel, kipróbálhatja gépeinket. Motoros repülõgépünk: PZL-104 Vilga  illetve vitorlázógépek: Pirat, Ka7, IS28, 

 

 

-         koncertekre, rendezvényekre terület lehetőség

 

                      

 

 

-         repülős táborok és versenyek lebonyolítása

 

 

 

-  repülős versenyek

-  modellező verseny és modellező táborok lebonyolítása

              -  hétvégi bográcsozás

              -  vad számlálás, kárfelmérés, mg-i határszemle

-  reklámfelületek bérlése

-  csillagászati táborok

-  madarász táborok